• https://www.facebook.com/flamingo4/
  • https://www.twitter.com/flamingo4tatil
  • https://www.instagram.com/flami.ngo4

FLAMiNGO 4 TATiL SİTESİ...... Resmi Web Sitesidir.

Hoş geldiniz!

  • GENEL KURUL TOPLANTI TUTANAĞI 2015 - 04/07/2015
  • 04.07.2015

    2015-2016 YILI FLAMİNGO 4 TATİL SİTESİ

    OLAĞAN MALİ GENEL KURUL TOPLANTI TUTANAĞI

     

     

                    1.madde 04.07.2015 tarih ve saat:18:00’de Anfi Tiyatroda Olağan Mali Genel Kurul toplantısı gündem açılışı yapıldı. Yönetim kurulu başkanı Mehmet ERKAN, söz alarak açılış konuşmasını yaptı. Saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı okundu.

                     2.madde Sunulan teklifte Divan Başkanlığına Ramazan SAYIN, Katip üyeliklerine Nedim KAVUZLU ve Kemal ŞAHİN oy birliği ile seçilerek Divan Kurulu oluşturuldu. Divan kurulu başkanı Ramazan SAYIN tarafından toplantıya başlandı ve ardından imza yetkisi verildi.

                    3.madde Yönetim Kurulu faaliyet raporu yönetim kurulu üyesi Altan ALKAN tarafından okundu. Site sakinleri söz alarak;

    Mehmet MERCANLI; Su borularının kapağı düşmüş geçen yılda söyledim neden yapılmadı dedi onarılmasını istiyoruz dedi. Başkan Mehmet ERKAN söz alarak bize böyle bir bilgi gelmedi, gelse yapardık dedi ve gereğinin yapılacağını söyledi.

    Selma GÖK; Siteye girişlerin daha sıkı kontrol edilmesini, denetlenmesini istiyorum dedi. Gerekli denetlemenin yapılacağı söylendi.

    Seyfettin ÇELİK; 2014 yılına göre 2015 yılı giderlerinin yüksek olduğunu söyledi. 2015 yılının giderlerini yaparken böyle olmayacağını öngörerek hesap yapmalıyız dedi. Bireysel elektrik için yapılan harcamalar hakkında bilgi istedi.

    Kadir SEVEN; Trambolin ve çocuk parkı yenilensin bakımları yapılsın, site içindeki kameralar gece görüşlü olsun, Atatürk posteri yenilensin dedi, Başkan söz alarak gereken yapılacaktır dedi.

    Methiye KANKO; Evime hırsız girmiş, kameralar yetersiz yönetimden gereken ilgiyi görmedim dedi. Başkan söz alarak gerekenin yapılacağını kameraların yenileceğini söyledi.

    Nesteren Tekdemir; Logarlardan şikayetçiyim, çok pis kokuyor. Başkan söz alarak belediyeye müracaat ettik gerekenin yapılacağını söyledi.

    Zeynetin Büyük; Yönetim mutfak giderlerinin 11 bin TL olduğunu ve bunun nedenini sordu. Başkan söz alarak, personelin ve yönetime gelen site sakinleri misafirlerin içtiği çay kahve tüp su giderleri olduğunu söyledi.

    Ali Fethi ÖZTÜRK; Faaliyet raporunun şuan elimize geçtiğini söyledi. Bunun 15 gün önceden dağıtılmasını istiyoruz, bunun daha iyi olacağını ve site sakinlerinin yapılanlardan bilgilerinin olacağının söyledi.

                    4.madde Denetim Kurulu Raporunun okunması için Denetim Kurulu üyesi H.Burak ERGEÇ söz alarak raporu okudu.

                    Divan başkanı konu hakkında söz almak isteyen var mı diye sordu.

                    Salih KAZANCI; Elektrik gelir-gider farklarının açıklanmasını istedi. Çim halı sahanın yapımının eksikliğini dile getirdi. Denetim Kurulu üyesi Burak bey söz alarak, elektrik gelir-gider farkı içinde sitenin saha aydınlatma, asansör motorlar hidroforlar vs. olduğunu söyledi. Bu arada bunun içerisinde site sakinlerinin de borcu olduğunu söyledi.

                    5.madde Yönetim Kurulu İbrasına geçildi, Oylamaya sunuldu, Oy Birliği İle Kabul Edildi.

                   6.madde Denetim Kurulu İbrasına geçildi. Oylamaya sunuldu, Oy Birliği ile Kabul Edildi.

                   7.madde Aidat miktarının belirlenmesi; Başkan Mehmet ERKAN söz alarak toplanan aidatların dürüstçe ve doğru yerlere harcandığını söyledi. Aidatların geçen sene genel kurulda tahminen 1.450TL olarak hesaplamıştık ancak 1.250TL olarak genel kurulda karar aldık. 2015 yılına girerken de mecburen açık vererek yani borçlanarak girdik. Bireysel elektriğe geçişle ilgili ek masraflar çıktı bunlar bakır kablo, pano vs. Ayrıca sitemiz 16-17 yıllık bir site ve asansörlerimizin bakımı ve tamiri gerekmekte ayrıca belediye ve makine mühendisleri odasının yapacağı kontrollerde yeşil etiket alabilmemiz için asansörlerdeki yapılacak olan kontrollerde birkaç firmayla görüşülüp bir maliyet çıkarıldı. Bu sebeple 2015 yılı aidatların 1.500TL ve asansörlerin bakımı ve diğer kalemler içinde 500TL ek aidat toplanmasını istiyoruz dedi. Takdir Genel Kurul’undur, dedi. Site sakinleri söz alarak,

    Rukiye MERCANLI; Daha önceki yıllarda bizlerden 500TL ek aidat toplandı asansörlerin için dedi. Başkan Mehmet ERKAN söz alarak asansörler için 2007 yılında para toplandığını ve bununda üzerinden uzun bir süre geçtiğini söyledi. Tekrar bakıma ihtiyaç olduğunu yeşil etiket alınması gerektiğini söyledi.

    Salih KAZANCI; Asansörler için toplanan para 500TL*720 daire 360.000TL bu çok dedi. Ancak asansörlerle ilgili yapılacak çalışmaları destekliyorum dedi.

    Nesrin DÖRTKOL; Asansör tamir ve bakımı için para konuşulması doğru değil, çünkü asansörleri hepimiz çocuklarımız ailemiz kullanıyor ve hayati önem taşıyor. Ne gerekiyorsa yapılmalıdır dedi. Ayrıca asansörlerde sigara içilmemesi gerektiğini söyledi.

    Seyfettin ÇELİK; Bireysel Elektriğe geçişle ilgili 550TL para verdik. Ama neden hala yapılmamış dedi. Ayrıca toplanacak 500TL ek aidat neden diye sordu. Başkan Mehmet ERKAN söz alarak asansörlerimizin bakımı ve tamiri gerekmekte ayrıca belediye ve makine mühendisleri odasının yapacağı kontrollerde yeşil etiket alabilmemiz için toplanıyor dedi. Bireysel Elektriğe geçişle ilgili Yüklenici firma Vedat UZUNBAĞ söz aldı, Site olarak ve yüklenici firma olarak yapacaklarımız bitmiş olup Tedaş’a kabul için müracaat ettik. Ancak kabul aşamasında trafonun nakli ve elektrik sayaçlarının montaj süresi yaklaşık 3-4 gün süreceğinden ve bu süre zarfında sitenin tamamının elektriği kesileceğinden, Site sakinlerinin mağdur olmamaları için devir ve abonelik işlerini sezon sonuna erteledik. Ekim-Kasım aylarında Bireysel Elektrik faaliyete geçmiş olacak. Ayrıca Ferdi abonelik işi için bize yapılacak ödemenin %90’ını aldık. Kalan % 10’uda iş bitiminde alacacağız. Dedi.

    Fahri IŞIK;  Yönetim Kurulu üye sayısı çok fazla. Azalsın dedi.

    Songül KAYA; Aidatlar 10 taksit olsun dedi.

    Divan başkanı başka söz almak isteyen var mı dedi. Başka söz alan olmayınca Yönetim kurulunun sunduğu 1.500TL Aidat ve 500TL ek aidat toplam 2.000TL olarak ve 6 taksit şeklinde ödenmesi için oylamaya sundu. Sonuç olarak Kabul Edenler 64 kişi, kabul etmeyenler 59 kişi sayıldı. Oy çokluğu ile Kabul edilmiştir. Dedi.

                   8.madde Gündemin Dilek ve temenniler maddesine geçildi.

    Divan Başkanlığına sunulan dilekçede, Aidatları ve elektrik borçlarını zamanında ödemeyen site sakinlerinden aylık %5 yasal gecikme faizi alınsın. Dendi. Divan başkanı oylamaya sundu Oy Birliği ile kabul edildi.

    Divan Başkanlığına Site Sakini Fahri IŞIK söz alarak her bloktan bir sorumlu olsun dedi. Divan başkanı tarafından oylama sunuldu. Oy çokluğu ile kabul edildi.

    Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet ERKAN söz alarak, yönetim kurulu üye sayısının 9 kişi olmasının benimde yaptığım tek hata budur dedi. Derhal yönetim kurulu üye sayısını düşüreceğim dedi.

    Tarık GENÇYÜREK; Gençler ve çocuklar bisiklet yeri yok diye bina girişine asansörlerin kapılarının önüne koyuyorlar. Kapılar açılmıyor ve blok girişleri çok pis bir görüntü oluşuyor blok girişleri temizlensin. Dedi. Bisiklet yeri yapılmalı dedi. Başkan Mehmet ERKAN söz alarak tüm blok girişlerine bisiklet park yeri yapılacağını söyledi.

    Sait KARAKUŞ; Olumlu görüşlerini bildirdi. Havuzlarda denetim sıkı yapılmasını istedi.

    Kubilay ERZURUM; Kiracılar ile ilgili karar alınsın, kısa süreli kiralamalar yapılmasın hatta hiç yapılmasın dedi.  Başkan Mehmet ERKAN söz alarak en az 15 günlük kiraya verildiğini söyledi ve karar alınacak dedi.

    Hande GÜLSOY; Aidatlar ödenirken peşin ödeyenlere indirim yapılsın dedi ve Keops bar hakkında konuştu.  Başkan Mehmet ERKAN söz alarak Kanunen bunu yapmamız imkansız dedi.

    Şermin IŞIK; Havuz giriş saatlerinin daha esnek olmasını istedi ve havuz kartlarının resimli olmasını istedi. Ayrıca sinek ilaçlama konusunda daha özen gösterilmesini istedi.

    İsmet YEŞİYURT; Yukarı katlardan insanlar aşağıya çöplerini atıyolar. Halı seriyorlar. Bunun engellenmesini istiyorum dedi.

    Zeki GÜMÜŞÇÜ; Söz alarak borçlarımız bitmeyecek mi, dedi. Yönetimdeki üye sayısı düşmeyecek mi dedi. Başkan Mehmet ERKAN söz alarak borçlarımız kapatacağız ve yönetim sayısını düşüreceğiz dedi.

                   09.madde Kapanış konuşmasını Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet ERKAN söz alarak yaptı; Teşekkür konuşmasının ardından toplantı tutanakları imza altına alındı.

    Gündemdeki tüm maddeler görüşülerek kapanış yapıldı. 04.07.2015

     

     Divan Başkanı                   Katip Üye                         Katip Üye
    Ramazan SAYIN                 Nedim KAVUZLU                         Kemal ŞAHİN

     

     

     

    Duyuru Arşivi

  • 2017-2018 DÖNEMİ AİDAT ÖDEME PLANI
  • 2017-2018 GENEL KURUL TOPLANTISI DAVET
  • ELEKTRİK ABONELİĞİ HAKKINDA
  • FLAMİNGO 4 TATİL SİTESİ 2016-2017 AİDAT ÖDEME PLANI
  • FLAMİNGO 4 TATİL SİTESİ 2016 TOPLANTI
  • GENEL KURUL TOPLANTI TUTANAĞI 2015
  • 2015-2016 SEZONU AİDAT ÖDEME PLANI
  • 2015 MALİ GENEL KURUL TOPLANTISI
  • FLAMİNGO 4 TATİL SİTESİ 2014-2015 AİDAT ÖDEME PLANI
  • 2014 SEZONU OLAĞAN TOPLANTI VE GÜNDEM
  • VEFAT VE BAŞSAĞLIĞI
  • 2013-2014 YILI AİDATLAR
  • ÖNEMLİ DUYURU
  • 2013 SEZONU TOPLANTI VE GÜNDEM
  • YÖNETİM KURULU KARARI
  • HAVUZA GİRİŞ ÜCRETLERİ KARARI
  • 2012-2013 YILI AİDATLAR
  • 2012-2013 YILI GENEL KURUL TUTANAĞI
  • 2012-2013 OLAĞAN GENEL KURUL
  • 2011-2012 SEZONU AİİDATLAR
  • ELEKTRİK BORÇLARI



  • Ziyaret Bilgileri
    Aktif Ziyaretçi1
    Bugün Toplam49
    Toplam Ziyaret157342
    Saat
    Döviz Bilgileri
    AlışSatış
    Dolar32.172132.3010
    Euro34.714534.8536
    Hava Durumu